Main » 2010 » Juni » 10 » 3D gamen kan vanaf vandaag
14:30:14
3D gamen kan vanaf vandaag
Vanaf vandaag zijn er via de Playstation store verschillende 3D games te verkrijgen. De Stereoscopic 3D Collection bevat op dit moment de PS3-klassiekers WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN en een exclusieve 3D-demo van MotorStorm: Pacific Rift.

Sony zet hoog in op 3D, maar echt aanslaan doet het nog niet. De games zijn samen voor €29,99 te downloaden uit de store of gratis bij een nieuwe Sony Bravia 3D televisie. SCEE president Andrew House zegt het volgende over;
Quote:
"PlayStation heeft de ontwikkeling van nieuwe entertainmentvormen hoog in het vaandel staan, dat is altijd al zo geweest. De Stereoscopic 3D Collection laat zien waartoe de PlayStation 3 in staat is en geeft ons een goede impressie van de mogelijkheden voor de toekomst. Gecombineerd met de release van de PlayStation Move later dit jaar hopen wij iedereen een indrukwekkende, allesomvattende game-ervaring te kunnen bieden. Voeg hier de interactieve community en online mogelijkheden van de PlayStation 3 aan toe en onze visie op de toekomst van home entertainment is perfect omschreven!”

 
359 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX