Main » 2010 » April » 22 » 3 Call of Duty games in 2 jaar
13:52:39
3 Call of Duty games in 2 jaar
Nadat vorig jaar de succesvolle game Call of Duty: Modern Warfare 2 uitkwam, lijkt de koek nog niet op te zijn voor Activision. Volgens Activision blogger Dan Amrich staat de uitgever op het punt om in de aankomende 2 jaar maar liefst 3 verschillende Call of Duty games uit te brengen.

Infinity Ward
Momenteel is er nog heel veel te doen over Infinity Ward en haar ontslagen oprichters Vince Zampella en Jason West. Infinity Ward en Activision willen Modern Warfare 3 gaan ontwikkelen, terwijl Zampella en West de rechten op de naam Modern Warfare 2 eisen. Toch lijkt Activision zeker van zijn zaak; Infinity Ward gaat Modern Warfare 3 ontwikkelen.

Die andere twee...
Naast Infinity Ward is ontwikkelaar Treyarch ook al wat jaartjes actief bezig met de Call of Duty franchise. Momenteel werkt men aan de opvolger van Call of Duty: World at War, die in 2008 het levenslicht zag. Een officiële naam voor Call of Duty 7 is er overigens nog niet.

Glen Schofield, de voormalige producer van Dead Space, werkt momenteel met zijn nieuwe studio Sledgehammer Games aan een onaangekondigde Call of Duty game die de serie voor een breder publiek aantrekkelijker moet maken. Waarschijnlijk zal de game geen first-person shooter worden, maar eerder een spin-off. Wel is het bekend dat ook deze game binnen 2 jaar tijd zal uitkomen.

 
402 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  glenn    (24/Apr/2010 13:32:31)
____________________________

0  
1  Slayer__NL__    (22/Apr/2010 22:49:47)
supergeillllll

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX