Main » 2009 » Augustus » 28 » EA en Sony reageren op ontbreken Voice Chat
15:25:06
EA en Sony reageren op ontbreken Voice Chat
Gisteren kwamen er berichten naar buiten dat Electronic Arts mogelijk verantwoordelijk zou zijn voor het ontbreken van een in-game voice chat optie op de PlayStation 3. Dit kwam voort uit een post van een zelfgenoemde Sony insider onder de naam Super_Secret. Deze persoon liet een bericht achter op de N4G fora waarin het één en ander werd verklaard. Op dit hele verhaal, wat wereldwijd behoorlijk verhitte discussies opleverde, hebben zowel Electronic Arts als Sony gereageerd.

Jeff Brown, de Vice President of Corporate Communication bij Electronic Arts gaf het volgende aan:

Quote:
“not no-how, not no-way did that ever happen. This is a total fabrication – total nonsense. We think voice chat is an extremely cool feature and added it to Madden/ PS3,”

“we support cross-game voice on other systems and would be happy to do that on any console.”

Patrick Seybold, de Senior Director of Corporate Communications bij Sony had het volgende te vertellen:

Quote:
''this is rumor and frankly not true.”

 
Alle felle acties die men ondernam tegen Electronic Arts zijn dus voor niets geweest, beide partijen hebben laten weten dat dit niet de oorzaak is van het ontbreken van voice chat en Super_Secret heeft inmiddels ook weer gereageerd op het gebeuren met bericht dat hij niet degene is geweest die op N4G onder het account het bericht plaatste.

Wat wij ons meer afvragen is wat nu wel de echte reden is van het ontbreken van voice-chat op de PlayStation 3. Men vraagt er al jaren om en het komt simpelweg gewoon niet. Vreemde hieraan is dat Sony ook niets hierover laat weten, wat bijvoorbeeld de status is. Ach, misschien is het gewoon een extra feature in firmware 3.00 wat als verrassing moet komen. Of komt het toch met Firmware 3.06 mee wat medio september moet verschijnen? De tijd zal het leren.

 
407 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX