Main » 2009 » Augustus » 28 » [UPDATE] Veel Rockstar aankondigingen vandaag
23:26:18
[UPDATE] Veel Rockstar aankondigingen vandaag
En weer een aankondiging via de Twitter. Deze keer van Rockstar, zei laten weten via Twitter dat we een boel aankondigingen vandaag mogen verwachten van ze. Zo zijn net de eerste screenshots van GTA: Chinatown Wars PSP vrijgegeven.  Misschien straks ook nog nieuwe informatie over de exclusieve PlayStation 3 game Agent? Of juist over L.A. Noire ? Of misschien eindelijk downloadable content voor Grand Theft Auto op de PS3. Al de speculaties hebben verder ook weinig zin, misschien is het wel niet zo interessant. Laten we er dus maar over ophouden en rustig afwachten wat Rockstar voor ons in petto heeft. Hou de site van Rockstar en van ons in de gaten!
 
[UPDATE]
Inmiddels is er 1 nieuwe aankondiging te vinden op de Rockstar site. Alleen geldt dit niet voor ons. Exclusief voor de Xbox 36o is Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City aangekondigd. Het spel wordt een bundel van de twee downloadable content-pakketten voor GTA IV, waarvan de tweede ook op 29 oktober online zal komen op Xbox Live Marketplace.

In GTA: Episodes from Liberty City treffen spelers zowel 'The Lost and Damned' aan als 'The Ballad of Gay Tony'. Dat laatste pakket is weliswaar nog niet uit, maar het zal ook op 29 oktober beschikbaar zijn, zo meldt Kotaku. Episodes from Liberty City verschijnt exclusief voor de Xbox 360 en zal voor 39,99 euro in de winkel liggen. The Ballad of Gay Tony komt op dezelfde dag online in de Xbox Live Marketplace en zal 1600 Microsoft Points gaan kosten, wat neerkomt op twintig euro.

Met Episodes from Liberty City worden de dlc-pakketten ook beschikbaar voor spelers die niet beschikken over Xbox Live. Ook is het niet nodig te beschikken over een exemplaar van Grand Theft Auto IV: het gaat om een stand-alone contentpakket. Wel verschijnen zowel de DLC als de winkelversie van de content exclusief voor de Xbox 360. De content is niet beschikbaar voor de pc en de PlayStation 3.


 
390 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX