Main » 2009 » Augustus » 20 » GC: Infinity Ward focust zich op multiplayer Modern Warfare 2
21:52:47
GC: Infinity Ward focust zich op multiplayer Modern Warfare 2
Fans van Call of Duty 4: Modern Warfare zijn zeer bezorgd nu er bekend gemaakt is op de GamesCom dat er geen publieke beta zal komen voor de multiplayer van Modern Warfare 2. Maar Infinity Ward claimt dat de fans zich niet druk hoeven te maken en dat de multiplayer van MW2 eerste prioriteit heeft.

De gamestudio houdt een gesloten beta voor de multiplayer en denkt daar nu genoeg aan te hebben. Een publieke beta sluit Infinity Ward ook niet helemaal uit: "Ik heb dit al meer gezegd, maar verwacht geen publieke beta totdat we dat bekend maken. We sluiten het ook niet 100 procent uit, maar zoals het er nu voor staat, zijn daar nog geen plannen voor. We houden een interne beta en als we denken dat we toch een publieke beta nodig hebben, dan kunnen we dat altijd nog doen," aldus Infinity Ward community manager Robert Bowling.

Op de vraag of de multiplayer hierdoor minder zal zijn dan de eerste Modern Warfare, is Bowling zeer duidelijk in zijn antwoord: "We zijn al vanaf dag één bezig met de multiplayer en spelen nu zelf dagelijks om het zo perfect mogelijk te krijgen. De multiplayer zal niet aan kwaliteit gaan verliezen."

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 373 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX