Main » 2009 » Augustus » 19 » GC: Weer nieuw logo voor PS3
16:54:18
GC: Weer nieuw logo voor PS3
De PlayStation 3 is in drie jaar tijd al weer toe aan zijn derde logo. Sony is daarmee duidelijk aan het kijken hoe ze uit het web van de spinnenman komen. Waren de vorige twee logo’s namelijk nog afgeleid van het lettertype van de Spidermanfilms. Het huidige logo lijkt weer terug te gaan naar het oude vertrouwde van de PSP en de PS2.


Naast de introductie van de PS3 Slim verandert dus ook het logo. Dit was een van de redenen waarom er door velen niet geloofd werd in de geruchten en de beelden die naar buiten kwamen van de PS3 Slim. Het zou toch een beetje raar zijn als Sony na het veranderen van het logo in 2009, ineens weer een logoverandering zou doorvoeren. Het logo wordt niet alleen op de PS3 Slim doorgevoerd, maar ook de hoesjes van de games worden waarschijnlijk een beetje anders.

Het is alsof Sony met een schone lei wil beginnen. Het is als het bedrijf iets achter zich wil laten. Een nare en moeilijk periode wellicht. Er kan namelijk niet gezegd worden dat de lancering van de PS3 van een leien dakje ging. Hoewel dat kan ook niet gezegd kan worden van de Xbox360 met de RRoD. Betekent dit dat Sony een nieuwe weg in slaat? Dat ze nu echt gaan knallen. Laten we het hopen, want we hebben er erg lang op zitten wachten.

 

 
361 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX