Main » 2009 » Augustus » 18 » GC: Nieuwe FIFA 10 details
18:10:12
GC: Nieuwe FIFA 10 details
David Rutten heeft net zijn Fifa presentatie achter de rug en die zat vol aangekondigde verbeteringen. Zo zullen de graphics er zoals elk jaar weer beter uitzien en zijn de A.I. van je teammates weer serieus verbeterd. De mogelijkheden online om matchen te selecteren, zijn ook enorm verbeterd.

Maar nu kun je een eigen Pro club opstarten en er zelf in spelen. Je slaat gewoon een foto van jezelf op in de EA Sports website en dan kun je je eigen speler van op je console downloaden. Zo heb je geen Sony of Microsoft camera nodig. In dat online team kun je ook je vrienden online uitnodigen om een potje te spelen. Daarna kun je dus ook hun spelersgezichten downloaden.

In dit deel zijn de trainings-mogelijkheden ook veel uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld een oefenmatch spelen met 8 tegen 5. De echte verbetering zit hem echter in de mogelijkheid om je spelers bij een vrije trap allerlei looplijnen te geven en dan tijdens een wedstrijd je tegenstander verbluffen met een prachtig ingestudeerd nummer.

Bovendien spelen de fysieke verschillen nu een grotere rol. Zo kun je soms zelfs spelers als Ferdinand van de bal zetten. Ook worden slidings veel effectiever. Vroeger vandaag werd ook bekend dat de demo vanaf 10 september te downloaden zal zijn op PSN en XBL.

 
352 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX