Main » 2009 » Augustus » 18 » Fotorealisme van Uncharted 2: Among Thieves
00:12:55
Fotorealisme van Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 2: Among Thieves is één van die games waar heel veel gamers naar uitkijken. Het eerste deel was op alle vlakken top en ontwikkelaar Naughty Dog belooft met het tweede deel dit nog eens ruimschoots te overtreffen. Naughty Dog is niet meteen een ontwikkelaar die zich schuldig maakt aan loze beloftes en dus zijn de verwachtingen duizelingwekkend hoog.

Vooral op het vlak van graphics belooft Uncharted 2 echt bloedmooi te worden. Dacht je reeds fotorealistische graphics gezien te hebben? Think again. De graphics engine van Uncharted 2 is één van de beste die tot heden gecreëerd werd en als we afgaan op wat we reeds gezien hebben in screenshots, trailers en gameplaybeelden, wordt Uncharted 2 de eerste game die we echt fotorealistisch kunnen noemen.

Maar Naughty Dog gaat verder dan louter ‘fotorealisme’. De plaatsen die het hoofdpersonage Nathan Drake in de game zal bezoeken, zullen ook nauwelijks te onderscheiden zijn van hun tegenhangers in de echte wereld. Als voorbeeld nemen we Kathmandu. Zoals je op de onderstaande foto kan zien, heeft Naughty Dog het echte Kathmandu tot in de kleinste details nagebouwd. Tja, wat kunnen we er nog aan toevoegen? Dat de verwachtingen nogmaals gestegen zijn…
 

 
447 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX