Main » 2009 » Augustus » 14 » Nieuwe informatie voertuigen Battlefield: Bad Company 2
01:59:48
Nieuwe informatie voertuigen Battlefield: Bad Company 2
De sequel van Bad Company 2 staat nog niet meteen voor de deur, maar toch liet Dice al weten dat ze de voertuigen van het vorige deel in Bad Company 2 nog verder hebben verfijnd. Zo zullen bijvoorbeeld de helikopters in Bad Company 2 een pak aangenamer vliegen. Maar dat is niet het enige wat Dice liet weten in hun blog. Nee, ze gaven ons ook wat extra uitleg over de nieuwe voertuigen die we mogen verwachten.

Het eerste voertuig waar Dice het over had, was de UH-60. De UH-60 is een transport helikopter waar niet minder dan vijf personen in kunnen kruipen om zo snel naar de gewenste positie te kunnen vliegen. Maar deze helikopter vliegt natuurlijk niet zonder wapens! Zo zullen er twee personen in de helikopter een minigun kunnen bemannen om zo ongewenste personen op een flink afstandje te houden.

Dat klinkt allemaal goed, maar voor wat, hoort wat. Zo zal de BMD-AA een intrede doen in Bad Company 2. Dit licht voertuig heeft twee luchtafweer kanonnen aan boord, waarmee het een enorm aantal kogels in de lucht kan pompen.

Dice wou het ook nog even hebben over de nieuwe snellere voertuigen. Namelijk de quad en de PWC (personal water craft). Beide zullen twee personen kunnen vervoeren tegen een zeer hoge snelheid. Geen van beide voertuigen heeft enige stationaire wapens aan boord, maar de passagier kan wel nog steeds de wapens uit zijn kit gebruiken.

En om te eindigen gaf Dice ook nog 3 leuke screenshots van de nieuwe voertuigen. 

De UH-60 helikopter
 

De BMD-AA


De quad

 
395 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX