Main » 2009 » Augustus » 13 » Greed Corp naar het PSN
03:31:28
Greed Corp naar het PSN
W!Games, dat gevestigd is in het centrum van Amsterdam, heeft Greed Corp aangekondigd. Een turn-based strategie spel dat op het PlayStation Network zal verschijnen. Het is de eerste van een reeks titels dat zich zal afspelen in een fictionele wereld, die gebaseerd is op de industriële revolutie en zijn effecten op de aarde.

In het spel zul je een balans moeten vinden tussen het gebruik van het land of het bewaren van het land. Gebruik je het land om aan de nodige 'resources' te komen of sloop je het land om het uit de handen van de vijanden te houden? Jij bepaalt wat er gebeurt en gebruikt de verzamelde resources, en probeert het instortende terrein in jouw voordeel te gebruiken. Resources gebruik je om een leger op te bouwen en de tegenstander te verslaan, dit doe je door hun leger te verslaan of door het slopen van het terrein waar zij op staan.

Greed Corp bevat naast een uitgebreide singleplayer campagne, waarin alle 4 de groeperingen worden voorgesteld, een grote collectie mappen, die gebruikt kunnen worden voor een combinatie van on- en offline multiplayer (met of zonder AI bots). Daar bovenop zullen er ook de nodige unlockables zijn die je vrij speelt bij het complementeren van verscheidene opdrachten.

 
367 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX