Main » 2009 » Augustus » 11 » Het salaris van meneer Kotick
17:24:54
Het salaris van meneer Kotick
Het is geen geheim meer dat het in het wereldje van Bobby Kotick, baas van Activison, alleen maar om geld gaat. Hij verdient natuurlijk enorm veel aan games zoals Call of Duty en Guitar Hero. Alsof dat nog niet genoeg is, wilt hij dat games nog duurder worden. Hij zegt er nog net niet bij dat hij dit jaar liever acht auto's koopt in plaats van vijf, want games zijn toch al duur genoeg? Als het aan hem ligt overigens niet, volgens hem kan het nog wel iets duurder dan 85 euro.

De gamewereld spreekt van een schande. Bobby Kotick wilt dat Modern Warfare 2 70 tot 80 euro gaat kosten. Als het aan hem lag zelfs meer. Waarom dan? Wordt er nog niet genoeg verdiend aan games? Wij geven al ons zuurverdiende geld uit aan een game die wij heel graag willen spelen, vervolgens krijgt een figuur als Bobby Kotick een bonusje van 5 miljoen dollar. Kijk zelf maar:

Bobby Kotick gaat dit jaar dus naar huis met een bedrag van bijna 15 miljoen dollar. Daar kun je enorm veel van kopen. Aangezien hij zoveel verdient, kloppen de smoezen van hem ook niet helemaal. Volgens hem verdient Activision namelijk te weinig om de kosten van het produceren te betalen. Volgens ons wilt deze man gewoon nog een nulletje achter zijn salaris hebben, alsof het nog niet genoeg was.

Verder heeft hij nog gezegd dat als het aan hem lag, de prijzen nog wel verder omhoog moeten. Krijgt deze man gelijk, kan het zijn dat we voor Modern Warfare 2 straks 80 tot 95/100 euro(!) gaat kosten. En dat is toch wel helemaal te gek voor woorden.

 
433 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX