Main » 2009 » Augustus » 10 » PSN gaat nauw samenwerken met Gamebattles
16:12:26
PSN gaat nauw samenwerken met Gamebattles

Het PlayStation®Network gaat nauw samenwerken met Gamebattles. De combinatie van “registration and authentication” heeft duidelijk z’n vruchten afgeworpen afgelopen maand. Vanaf heden is er nu officieel een “auto reporting” - een functie waarbij het delen van game data tussen het PlayStation®Network en Gamebattles tournaments en het ‘ladder systeem’.

Het gaat als volgt: Wanneer een match is afgelopen welke ‘gescheduled’ was op Gamebattles PlayStation® arenas, zal Gamebattles automatisch de score en statistieken van beide teams (of spelers) ophalen en verwerken. Voor spelers zal dit een snellere en makkelijkere manier van spelen zijn via Gamebattles en is er minder kans op gezeik over de score e.d.

Dit alles laat overigens ook toe dat PlayStation® elke PS3™ Gamebattles activiteit eruit kan lichten in ‘real-time’. Ook binnen bijvoorbeeld PlayStation® communities. Momenteel is het nog niet te gebruiken voor Call Of Duty, Killzone 2 of SOCOM: Confrontation. Alleen MLB ‘09 THE SHOW All Star Championship ondersteund momenteel deze feature. Uiteraard is dit nog maar de eerste van een reeks titels die op deze manier ondersteund zullen worden.


 
403 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX