Main » 2009 » Augustus » 1 » Ongeveer 11,5 miljoen PSN-gebruikers
18:04:57
Ongeveer 11,5 miljoen PSN-gebruikers

Tijdens de bekendmaking van de cijfers van het eerste kwartaal van 2009 heeft de CFO van Sony Amerika gezegd dat de helft van alle PlayStation 3 eigenaren zich heeft geregistreerd op het PlayStation Network.

Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers van Sony heeft Robert Wiesenthal, de financiële voorzitter van Sony Amerika, het volgende gezegd:

"Ik denk dat momenteel bijna de helft van al onze gebruikers zich heeft ingeschreven voor het PlayStation Network. Daarmee gaan we dus nog steeds de goede kant op, en we kunnen grote inkomsten hiervan verwachten dit jaar."

Wiesenthal noemt zelf dus geen getal, maar bijna de helft van alle gebruikers. Als we er dan vanuit gaan dat er 23 miljoen PlayStation 3 consoles zijn verkocht, is rond de 11,5 miljoen een erg reëel getal.

Momenteel wordt het aantal PSN gebruikers gemeten door het aantal individuele accounts te tellen. Dit is echter niet realistisch, omdat veel mensen meerdere accounts hebben en de PSP-accounts ook meetellen. Daarom is het goed van Sony dat het nu openheid geeft over de werkelijke aantallen.


 
334 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX