Main » 2009 » Juni » 29 » Product management director Microsoft heeft PS3
16:19:00
Product management director Microsoft heeft PS3
Aaron Greenberg, product management director van Microsoft, heeft in het verleden een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan richting het kamp van Sony. Dat nemen wij hem niet kwalijk, want moddergooien hoort er nou eenmaal bij tegenwoordig. In een podcast heeft Aaron Greenberg weer een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan, maar deze keer valt het niet onder het kopje moddergooien. Zo kon hij vertellen dat hij, tot zijn grote spijt, niet aanwezig kon zijn bij de E3 persconferenties van Nintendo en Sony. Toch heeft hij deze kunnen terug kijken en is hij van mening dat Sony goed werk heeft afgeleverd.

Echter een andere uitspraak is het meest opmerkelijk, want Aaron Greenberg geeft namelijk aan in het bezit te zijn van een PlayStation 3 en er ook daadwerkelijk op zit te spelen. Hij hoopt met zijn uitspraak niet in de problemen te komen.

Quote:
''I hope I don’t get in trouble for saying this, but I’m pretty open in that I own a PS3 and I play games on it: I’m a gamer.”


 
506 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
3 reacties
0  
3  Edbn    (30/Jun/2009 09:29:26)
dunno xD mr volges mij werk je alleen voor het bedrijf, wil niej zegge da je producten van een andr bedrijf niet mag kope :P als je bij de Intertoys werkt, is het ook niej raar als je bij de Bart Smit koopt :P Volges mij staan er wel meer ps3's bij mensen van microsoft en 360's bij mensen van sony :P ze wille het alleen niet zegge :P

0  
2  NaabJ    (30/Jun/2009 07:48:56)
omg?
waarom in problemen komen? cry

0  
1  blackhawk1105    (29/Jun/2009 18:57:37)
daar zouden ze er meer van moeten hebben

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX