Main » 2009 » Juni » 29 » Geen LGC, maar GamesCom door ruzie
15:55:13
Geen LGC, maar GamesCom door ruzie

Mocht het jullie ontgaan zijn, Leipzig GC zoals we dat kennen van voorgaande jaren is niet meer. Wat de daadwerkelijke toedracht is weten we niet exact, maar volgens enkele bronnen schijnt ‘t te maken te hebben met een onderlinge ruzie van de organisatoren.

Omdat de datum, 31 juli t/m 2 augustus, eigenlijk al een beetje vaststond, heeft schijnbaar één van de organisatoren bedacht om evengoed een games convention te houden. En dat was ook wel nodig want de WCG (World Cyber Games) waren natuurlijk al gepland. Om toch een groter publiek te trekken, wordt het een gedeelde conventie. Ook de rest van computerindustrie krijgt een helft van de beschikbare ruimte tot hun beschikking. Er zal dus ook heel veel te zien zijn omtrent hardware en andere gadgets, welke weinig tot niets te maken hebben met gamen.

De BIU organisatie, welke o.a. Sony en Nintendo binnen de organisatie heeft, wil niet langer onderdeel zijn van de Leipzig Games Convention en start daarom een eigen games convention genaamd GamesCom. Misschien nog wel grootser dan Leipzig GC ooit was. Alle grote jongens zullen aanwezig zijn; EA, Ubisoft, Square Enix, Sony PlayStation®, Activision, etc. Een soort E3 op Europese bodem. En nog dichterbij dan Leipzig, namelijk Keulen.
 

gamescom


 
423 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX