Main » 2009 » Juni » 18 » Infinity Ward over MW2: "the best fucking experience we can possible deliver"
12:48:41
Infinity Ward over MW2: "the best fucking experience we can possible deliver"
Modern Warfare 2 is misschien wel één van de meest gewilde games van het moment en daardoor is de druk bij Infinity Ward, de ontwikkelaar, des te hoger om een goede game af te leveren. Ondanks dat de game veelbelovend is, zegt dat vooralsnog niets. 'Eerst spelen dan geloven' lijkt me een mooie vervanging van 'eerst zien dan geloven'. Ondanks dat blaast Infinity Ward behoorlijk hoog van de toren, ze komen namelijk doodleuk vertellen dat de game "the best fucking experience we can possible deliver" is.

Dit wist Mark Rubin van Infinity Ward onlangs op de E3 te vertellen. Dit slaat vooral op de speelduur van de singleplayer. Ze willen niet per definitie een lange levensduur neerzetten, maar vooral de beste ervaring en met hun ervaring komt dat wellicht wel goed. Als laatste vertelde Mark Rubin nog dat de levels groter zullen zijn dan in Call of Duty 4: Modern Warfare.

Quote:
'We don’t go into it saying we need to build a 20-hour experience or a ten-hours experience. We say, ‘What’s the best fucking experience we can possibly deliver?’
“And we craft it around that.''

 

 
341 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX