Main » 2009 » Juni » 17 » Activision: ''Demo voor Singularity cruciaal''
20:15:37
Activision: ''Demo voor Singularity cruciaal''
Er is nu al absoluut geen twijfel meer over mogelijk; een demo van het sci-fi georiënteerde Singularity is slechts een kwestie van tijd. Volgens de producer van de game, Kekoa Lee-Creel, is het namelijk cruciaal om nog voor de release een demo uit te brengen. "De shooter markt is verzadigd en het is moeilijk om met zoveel goede en gestabiliseerde franchise door te breken," aldus Lee-Creel.

"We liggen zeker op schema voor een demo. Dat is cruciaal." Met deze demo hoopt Raven Software dus gamers over de streep te trekken, hetgeen dat lastig blijkt te zijn voor nieuwe franchises. Singularity kent een aantal unieke features die je zelf moet zien, aldus Lee-Creel.

Singularity speelt zich af op een klein eiland dat is bezet door de Russen. Tijdens de Koude Oorlog nemen de spanningen toe als Amerikaanse piloten op het eiland landen en ontdekken welke gruwelijkheden er plaatsvinden. Bizarre experimenten met element E99 maken het namelijk om het reizen door de tijd te gebruiken als wapen. Singularity verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360.

 
443 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX