Main » 2009 » Juni » 14 » Sony niet blij met uitegelekt E3-nieuws
17:28:25
Sony niet blij met uitegelekt E3-nieuws
Sony is niet bepaald blij met alle uitgelekte informatie die al op het net verscheen ver voordat de E3 überhaupt begonnen was. En dat is nog maar een understatement. De CEO van Sony Computer Entertainment Amerika, Jack Tretton, noemt Sony zelfs naast een 'gaming leader' ook een 'leader in leaks'.

Dankzij een lek binnen Sony wisten verschillende gamesites bijvoorbeeld te melden dat Sony bezig was met een motion controller en dat het de PSPgo ontwikkelde. Tretton noemt het een probleem dat inherent is aan de industrie, omdat het al moeilijk genoeg is om geheime projecten binnen het eigen bedrijf geheim te houden, laat staan voor de media. Tevens is volgens Tretton de gamesjournalistiek constant bezig met het nieuws van morgen, waardoor de ontwikkelaars haast gedwongen worden om beetjes informatie naar buiten te lekken.

Het grootste probleem ligt volgens Tretton in het feit dat door al dat gelek ook een heleboel incorrecte informatie op straat komt te liggen. Hij noemt het frustrerend dat er zoveel misinformatie en niet-op-waarheid-gebaseerde vermoedens toch als feiten worden gepresenteerd.

Het volledige interview dat Tretton had met CNBC kan je
hier teruglezen.

 
396 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX