Main » 2009 » Juni » 10 » Nieuwe info Ratchet and Clank Future: A Crack in Time
16:29:49
Nieuwe info Ratchet and Clank Future: A Crack in Time
Ratchet and Clank, een alomgeliefde franchise die al vele jaren meegaat. Natuurlijk kijken alle fans erg uit naar het aankomende nieuwe deel, a Crack in Time. Vandaag hebben we wat nieuwe info voor jullie over dit vervolg op Tools of Destruction.

Er zijn een heleboel mooie en goede verbeteringen in dit nieuwe deel te vinden. Ten eerste zijn de gebieden groter en wijder uitgestrekt dan ooit eerder gezien in een Ratchet and Clank game. De lineare gameplay die we van Ratchet and Clank gewend zijn zal veel vrijer aan gaan voelen. Om er niet 3 kwartier over te hoeven doen om van A naar B te komen heeft Ratchet een nieuw paar schoenen gekocht, namelijk: Hoverboots. Met deze Hoverboots kan Ratchet verschillende acrobatische moves uitvoeren en op punten komen die normaal gesproken onbereikbaar zijn.

Ook is er is veel technologie van Resistance 2 gebruikt om de grafische kwaliteit van Ratchet and Clank weer een flink stuk omhoog te schroeven. Voorbeelden hiervan zijn de magnifieke watereffecten en schaduwen van topkwaliteit.

Hoewel Clank niet meer zal kunnen genieten van Ratchet's zachte harige rug zul je wel met hem kunnen spelen. Clank is in het vorige deel ontvoerd door de Zoni en in dit nieuwe deel zal Clank een groot aantal puzzels moeten oplossen door zijn tijdkrachten te gebruiken. Zo zal er bijvoorbeeld het bekende probleem zijn waar iedereen wel eens last van heeft waarbij er zich 2 knoppen in een ruimte bevinden die tegelijkertijd ingedrukt moeten worden. Hiervoor zal Clank nummer 1 op de eerste knop moeten staan, Clank nummer 2 op de 2de, en Clankje nummer 3 loopt zo naar buiten.



Bron: blog.eu.playstation.com
Gerelateerd nieuws
Reacties
Gast (84.25.166.xxx)
Indien je deze opties wilt gebruiken moet je inloggen of registreren, gasten kunnen tot 24 uur na het artikel reageren en hebben een limiet van 200 tekens
Er zijn nog geen reacties geplaatst
  Game Informatie
Ratchet & Clank: A Crack In Time
Genre:Actie/Avontuur
Ontwikkelaar:Insomniac Games
Uitgever:Sony Computer Entertainment
Release:Q3 2009
  Willekeurige Trophies
6-03 - Unreal Tournament III
Unreal Tournament III x36
x8
x3
x1
12-03 - Trash Panic
Trash Panic x9
x3
x1
5-11 - Burn Zombie Burn!
Burn Zombie Burn! x13
x1
x1
28-01 - Bejeweled 2
Bejeweled 2 x7
x4
x1
13-10 - NBA 09 The Inside
NBA 09 The Inside x13
x8
x6
x1
Toon alle PlayStation 3 Trophies...
  Advertentie
RSS 
FeedPowered by: pcextreme Copyright © PS3Life 2008-2009, v2 RDSCMS | Voorwaarden | Over ons | PS3Life crew | Sites | PS3 Headliner

 
2042 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX