Main » 2009 » Juni » 5 » Ratchet and Clank Future: A Crack In Time feiten
16:31:46
Ratchet and Clank Future: A Crack In Time feiten
Eind dit jaar komt Insomniac Games met een nieuwe Ratchet and Clank titel, namelijk Ratchet and Clank Future: A Crack In Time. Het intergalactische duo komt exclusief naar de PlayStation 3 en Insomniac heeft zojuist een zogeheten fact sheet vrijgegeven. Hierin staat allerlei info over de desbetreffende game. In de fact sheet staat dat spelers zowel met Ratchet als Clank, kunnen spelen en dat de speelbare omgevingen erg variëren. Zo zul je bijvoorbeeld in de ruimte kunnen spelen. Je kunt in de nieuwe Ratchet and Clank vrij bewegen en bent niet meer verplicht een vastgesteld pad te nemen en met Ratchet zijn nieuwe 'Hooverboots' kun je supersnel door de levels bewegen en verstopte verzamelobjecten vinden.

Clank heeft ook een nieuwe optie in de game, zo zul je kunnen rommelen met de tijd als je met Clank speelt. Ratchet en Clank hun arsenaal heeft ook een flinke upgrade gekregen. Er zijn drie unieke wapens bijgekomen, the Gyro-Bomb Glove, Plasma Striker en Sonic Eruptor. Ook klassiekers als the Negotiator en Buzz Blades zullen in de game zitten. Aan de marketing van de game wordt ook gedacht. Je zult rond de releasedatum flink wat reclame zien van de game op onder andere tv, websites en in verschillende gamebladen. Aan de website van Ratchet and Clank Future: A Crack In Time wordt momenteel nog flink gewerkt, maar als hij eenmaal af is zit de website bomvol met allerlei interactieve functies.

Nadat Ratchet te weten komt dat Dr. Nefarious te maken heeft met Clank zijn verdwijning komt hij meteen in actie om zijn beste vriend te redden. Tijdens zijn reddingsmissie komt hij achter een shockend feit: dit is nog maar het begin van Dr. Nefarious zijn plannen. In de game komen Ratchet en Clank eindelijk achter hun verleden en hun uiteindelijke doel. Zullen ze samen de wereld redden of is het afgelopen voor dit geweldige duo? We zullen het zien als Ratchet and Clank Future: A Crack In Time dit najaar in de winkels ligt.


 
388 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX