Main » 2009 » Juni » 5 » Call of Duty 7 bevestigd via LinkedIn?
16:20:10
Call of Duty 7 bevestigd via LinkedIn?
Call of Duty is razend populair en het is dan ook niet echt verwonderlijk dat Activision ieder jaar een nieuw deel wil uitbrengen. Iedereen wacht nu gespannen Modern Warfare 2, ondertussen schijnt men al bezig te zijn met Call of Duty 7. LinkedIn is een website waarop vele ontwikkelaars een persoonlijk profiel bijhouden en deze media heeft al vaker voor informatie gezorgd, zo ook nu weer.

De Senior Animator van Treyarch, David Kim, heeft namelijk doodleuk in zijn LinkedIn profiel neergezet dat hij en zij gehele team werken aan de volgende Call of Duty. Voor het gemak noemen we deze voorlopig maar even Call of Duty 7. Naast dat dit in zijn profiel vermeldt staat, heeft hij er nog een extra beschrijving bij staan en deze luidt als volgt.

Quote:
''I am currently on my second title as a senior animator in the games industry with Activision / Treyarch on Call of Duty 7.''
 

Velen weten inmiddels dat er twee ontwikkelaars op de Call of Duty franchise zitten. Het ene jaar produceert Infinity Ward een deel en het andere jaar Treyarch en met de release van Modern Warfare 2 dit jaar kunnen we er vanuit gaan dat Call of Duty 7 tegen het einde van volgend jaar zal gaan verschijnen.

 
378 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX