Main » 2009 » Juni » 2 » E3: JAY-Z en Eminem op E3 voor DJ Hero
16:27:19
E3: JAY-Z en Eminem op E3 voor DJ Hero

JAY-Z en Eminem hebben samen opgetreden in het Wiltern Theater in Los Angeles.

Om hun toevoeging in DJ Hero te vieren hebben JAY-Z en Eminem opgetreden in het Wiltern Theater in Los Angeles. Activision meldde vorige week dat de twee artiesten wat nummers bij zouden dragen aan de line-up van DJ Hero. Ook zullen zowel Eminem als JAY-Z meewerken aan het verzorgen van downloadable content. Hieronder een quote van Guitar Hero's president.

"JAY-Z and Eminem are innovators and they share a vision for expanding their genre by letting fans embrace technology and music in new and exciting ways to get the most out of the experience. JAY-Z and Eminem embody an entire generation and will continue to influence popular culture. Now their fans can experience what it's like to play the music, mix the music and compete with themselves and others in a game that expands with the user."

JAY-Z zelf zegt dat een DJ verantwoordelijk is voor de gehele vibe in een kamer, club of op een feest. DJ Hero is de eerste game dat deze unieke ervaring in de huiskamer brengt. Eminem zegt dat het DJ zijn een deel is van hip-hop en dat deze game de speler de andere kant van de muziek laat zien.

 
349 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX