Main » 2009 » Juni » 1 » Nieuwe details Modern Warfare 2
13:11:48
Nieuwe details Modern Warfare 2
Power Unlimited heeft enkele details over Modern Warfare 2 in hun blad geplaatst na het spelen van een demo. Er staan wel enkele opzienbarende nieuwigheden in hun bevindingen.
 

 

 

 

Quotes uit de PU:

- De physics van de kogels en granaten zijn een stuk realistischer geworden. Kogels ketsen nu af en granaten rollen van een trap of helling naar beneden zoals dat in het echt ook zou gaan.

- Dual wielding: Je kunt nu een pistool en een mes gelijktijdig dragen en gebruiken waarbij de hand met het mes de hand met het pistool ondersteunt

- We zullen als een zwaar bewapende Navy Seal duiker missies gaan uitvoeren.

- Er is een level met de naam ‘International Cyber Space’. Gaan we de ruimte in, of gaat het hier om een verlaten Russische raketbasis?

- Er zullen bullettime momenten in de game zitten. Nee, niet zoals in F.E.A.R. 2, maar het verschijnt alleen op de momenten dat de developer dat wilt en is meer een dramatisch moment als er bijvoorbeeld een explosie is waarna je nog snel even een paar man kunt uitschakelen.

- Er zullen een aantal nieuwe multiplayer modes komen. Meer daarover word bekend gemaakt na de E3. Ook zal de menustructuur van waaruit je de multiplayer sessie star aangepast worden. Dit omdat er teveel dingen bijkomen die Infinity Ward goed wilt neerzetten.

- Er komen een aantal nieuwe perks die de community totaal zullen verassen. Er komt een perk waarmee je een kogel vrij schild kunt krijgen. Één van de voorlichters tijdens de demonstratie liet per ongeluk los dat je straks met twee man twee schilden kunt dragen en dat de derde speler vervolgens schuilend achter beide spelers het vuur op de vijand kan openen.

- Nog een vernieuwing in Modern Warfare 2 is de toevoeging van de zogenaamde ‘Challenges’. Speel je in de singleplayer een level uit, dan speel je meteen een ‘Challenge’ vrij. Die Challenge lijkt het meest op de ‘Horde Mode’ uit Gears of War 2, waarin je moet afrekenen met een groot aantal vijanden. Alleen draait het in MW2 om tijd. Hoe sneller je alle vijanden uitschakelt in een bepaalde omgeving, des te hoger jij in de rankings komt te staan. Dit is voorlopig alleen nog maar in splitscreen te spelen, maar zal waarschijnlijk ook online in co-op te spelen zijn.

- MW2 zal ook meer wapens bevatten, maar de voorlichter gaf geen namen. Enkele originele wapens zullen verdwijnen, maar daarvoor komen meer nieuwe in de plaats. Omdat je onderdeel uitmaakt van Task Force 121 heb je de beschikking over het meest geavanceerde wapentuig. Zo bevat een wapen in een sneeuwlevel een zogenaamde ‘hartbeatsensor’ waardoor je vijanden die tientallen meters van je vandaan lopen, kunt spotten. Ook zijn de oude wapens in de polygonen gezet, waardoor ze vele malen gedetailleerder ogen. Met als toppunt een vizier dat vies wordt en een red dot die verdwijnt als je nergens op richt.

- Ook zal er meer kapot kunnen in MW2. Zo kun je een brandweerpomp kapot knallen waardoor een enorm spuitende geiser ontstaat, wat een deel van je zicht wegneemt. Als je een benzinepomp die, als je hem treft, in de fik vliegt en waar de benzineslang vervolgens als een draaiende en spuitende derwisj een dikke vuurstraal uitkotst. Verder zullen kratten en dozen doorzeefd kunnen worden, welke vervolgens in splinters uiteen vallen om daarna, geheeld volgens de wetten der zwaartekracht en wind, rustig in real time naar beneden dwarrelen.


 
387 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  glenn    (01/Jun/2009 14:16:53)
dit word egt niet meer normaal

0  
1  blackhawk1105    (01/Jun/2009 14:09:36)
DAS GWN TE VET!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX