Main » 2009 » Mei » 29 » Pre-E3: SEGA onthult Sonic & SEGA All-Stars Racing
16:49:09
Pre-E3: SEGA onthult Sonic & SEGA All-Stars Racing
Sega vandaag Sonic & SEGA All-Stars Racing aangekondigd, een snelle en meedogenloze strijd naar de finish die verpakt is in een energiek racespel. Sonic & SEGA All-Stars Racing scheurt begin 2010 naar de winkel voor de Xbox 360, PS3, Wii en DS.

Tijdens een waanzinnige strijd om de geruite vlag moeten Sonic en zijn vrienden over parcoursen racen die door middeleeuwse kasteelwallen, weelderige regenwouden en drukke steden voeren. Populaire personages, zoals Dr. Eggman, Tails, AiAi, Amigo en nog vele anderen doen met Sonic mee in zelfgebouwde voertuigen, terwijl ze met ronkende motoren tegen elkaar botsen om de rest voor te blijven. Alle personages racen over het parcours in auto’s, vliegtuigen en motors; AiAi racet zelfs in een banaanmobiel! Om op het podium te komen, moet je geheime sluiproutes nemen, snel reageren en strategisch geplaatste obstakels ontwijken.

“Sonic & SEGA All-Stars Racing is geen gewoon racespel. De game onderscheidt zich door een enorme variëteit aan personages en voertuigen, plus het feit dat je zowel online als offline kunt spelen”, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe Ltd. “Het team heeft zijn grenzen verlegd, alle verwachtingen overtroffen en een unieke partyracetitel gecreëerd waarin niets vanzelfsprekend is!”

En winnen is slechts één facet van Sonic & SEGA All-Stars Racing! Elk personage heeft een unieke All Star-techniek, zoals Super Sonic, Banana Blitz en Tails Tornado. Op het parcours kun je power-ups en wapens verzamelen. Deze kun je vervolgens inzetten tegen de andere deelnemers om ervoor te zorgen dat ze de eerste positie niet in gevaar brengen. Spelers kunnen het uitvechten in solo- of multiplayermodus. In de laatste modus kunnen maximaal vier vrienden waanzinnige races houden op een gesplitst scherm; in de ultieme raceconfrontatie nemen maximaal acht spelers het online tegen elkaar op.

 
375 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX