Main » 2009 » Mei » 27 » Jongen steelt truck, blame it on Grand Theft Auto
11:02:07
Jongen steelt truck, blame it on Grand Theft Auto

Games worden maar al te vaak beschuldigd. Zo kreeg de shooter CounterStrike de schuld nadat een jongen een aantal leerlingen van zijn school dood schoot. Maar ook Grand Theft Auto wordt regelmatig beschuldigd.

Zo ook nu weer. Nadat een jongen een pick-up truck had gestolen en zijn moeder nadien vertelde dat ze in slaap was gevallen toen de jongen aan het gamen was, werd al gauw door de media gezegd dat de jongen Grand Theft Auto speelt.

Het zesjarige jongetje wist onder het toeziende oog van zijn moeder te ontsnappen nadat zij in slaap viel. Het jongetje liep vervolgens naar een parkeerplaats en liep net zolang rond tot hij een open auto had gevonden, en toevallig zaten de sleutels ook in de auto. De jongen kwam al snel weer tot stilstand want hij knalde niet ver bij de parkeerplaats vandaan op een andere auto.

Direct na de verklaring van de moeder wist de media te vertellen dat het jongetje vast en zeker een game uit de GTA-serie had gespeeld, zonder enig bewijs hiervoor. Overigens is er gelukkig niemand gewond geraakt tijdens het korte ritje van het jochie.


 
390 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX