Main » 2009 » Mei » 21 » Red Faction: Guerilla online demo straks beschikbaar
16:45:34
Red Faction: Guerilla online demo straks beschikbaar
THQ heeft zojuist bevestigd dat er een multiplayer-demo beschikbaar is van Red Faction: Guerilla voor Xbox 360. Ook de PlayStation 3 zal deze demo krijgen, maar deze komt pas beschikbaar met de eerstvolgende PlayStation Store-update, straks dus.

De demo stelt spelers in staat om 5-tegen-5 de 'Damaga Control'-mode te spelen. Welke een nieuwe draai geeft aan de traditionele 'capture and hold'-mode.

Red Faction: Guerrilla is een third-person, open-wereld actie shooter geplaatst op Mars, 50 jaar na de gebeurtenissen van de originele Red Faction. Spelers zullen in de rol kruipen van een rebelse vechter met de pas herstelde Red Faction beweging wanneer zij voor bevrijding van de onderdrukkende Earth Defence Force strijden. In hun gevecht voor vrijheid, zullen spelers hun eigen pad kerven, verwoestend door de enorme, open-wereld omgeving van Mars, van de verlaten mijnbouwvoorpost van Parker tot de schijnende EDF kapitaalsstad van Eos.

Gebruikmakend van geïmproviseerde wapens, explosieven en voorbedoelde mijn uitrustingen en voertuigen, staat Red Faction: Guerrilla spelers toe door volledig vernietigbare omgevingen in een wrokkig Martian landschap te scheuren, vechtend met EDF machten, Red Faction vrijheidsvechters en de onderdrukte kolonisten gevangen in het kruisvuur. Red Faction: Guerrilla bevat ook en sterke multiplayer, inclusief enkele modi die zich concentreren op gameplay gebaseerd op vernietiging .

 
374 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX