Main » 2009 » Mei » 20 » Grafisch lijkt Assassin's Creed 2 een parel te worden
16:50:32
Grafisch lijkt Assassin's Creed 2 een parel te worden
Assassin's Creed 2 is momenteel volop in ontwikkeling en de game maakt gebruik van de Anvil Engine. Op zich niets bijzonders, maar PC Games Hardware is hier samen met de ontwikkelaar ingedoken en dit levert een aantal nieuwe interessante details op. Allereerst komt Sebastien Puel aan het woord, hij is de Producer van de game en hij geeft wat informatie over de gebruikte engine, daarna komen de nieuwe details aan bod.

”The Assassin's Creed game engine - Anvil - got some awesome new technical features that let us create a world with an even better visual treatment and a wider variety of gameplay with more opportunity for the player. We have many new technicalities we added in the engine that affects the graphics in the game and improves the overall visual treatment"

En dan nu de nieuwe details met betrekking tot wat de engine nu allemaal klaarspeelt.

* De game kent een dag en nacht cyclus.
* Een nieuw systeem wat mogelijk maakt om een meer gedetailleerder en open wereld te creëren.
* De interne vegetatie is dezelfde technologie dat ook gebruikt wordt bij Far Cry 2.
* Een aantal render technieken zijn verbeterd, waardoor de belichting, reflectering en meer special effects beter worden.
* Er is een nieuw kledingsysteem dat gebruikt wordt voor de weergave van verschillende personages, oftewel, nog realistischere kledij en de beweging ervan.
* Een nieuwe AI architectuur wat de ontwikkelaar mogelijk maakt om meer gevarieerde gameplay en missies aan de game toe te voegen.
* De NPC (Non Playable Character) navigatie is verbeterd en meer acrobatischachtige achtervolgingen en ontsnappingen.

Niet heel veel nieuwe details, maar wel interessante. Het team achter deze game steekt veel tijd in het grafisch perfect maken van deze game. Nu was het vorige deel grafisch gezien een mooie game en het vervolg zal enkel dan nog beter gaan worden.

 
443 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX