Main » 2009 » Mei » 20 » Killzone 2 blijft goed verkopen
10:49:06
Killzone 2 blijft goed verkopen
Killzone 2 is nu al geruime tijd verkrijgbaar en de verkopen gaan nog steeds lekker door. De game heeft volgens de laatste NPD cijfers in totaal 58.000 exemplaren weten te verkopen in april. Dit geld enkel voor Amerika en dat aantal brengt het totale verkochte aantal exemplaren op 677.000. Dat het goed gaat met Killzone 2 is inmiddels wel duidelijk, het is namelijk de best verkopende first party game in Amerika die een half miljoen exemplaren wist te bereiken.

Tevens verwacht Sony dat het grote succes nog verder voortgezet zal worden, de Japanse release een kleine maand terug telt hier natuurlijk ook nog eens bij en de game verkoopt ondertussen hier in Europa ook nog gewoon. Of men de tweeënhalf miljoen exemplaren die het eerste deel verkocht gaat overtreffen, dat is afwachten, maar wij hebben zo het vermoeden dat dit gaat lukken.

Hier nogmaals wat Sony onlangs zei over het succes van Killzone 2:
“has garnered the biggest initial success at retail of any first party PS3 title to date, and will continue to drive incentive for hardware sales throughout the year.”

 
399 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX