Main » 2009 » Mei » 11 » EA presenteert 24 games op het pre-E3 Event
16:04:06
EA presenteert 24 games op het pre-E3 Event

2 gigantische lobbies vullend en een handvol demorooms aanbiedend zal Electronic Arts donderdag zo’n 24 games presenteren in z’n Los Angeles Studios ter voorbereiding van het Electronic Entertainment Exposition Event.

 

EA Games

 

EA Montreal zal zich toespitsen op Fight Night Round 4, Pandemic Studios op Saboteur en Battlefield 1943. Double Fine Studios zal op zijn beurt Brutal Legend presenteren. De E3 jury en gamejournalisten zullen een diepgaand hands-on beeld krijgen van bijna elke game.

De volledige lijst van beschikbare demo’s bestaat uit Boom Blox Bash Party, EA Sports Active, Fight Night Round 4, Grand Slam Tennis, MySims Agents, MySims Racing, Need for Speed Shift, Tiger Woods PGA Tour 10, The Saboteur, The Sims 3, Warhammer Online, Dragon Age: Origins, NCAA Football 10, Battlefield 1943, Brutal Legend, Madden NFL 10, Spore Galactic Adventures, Need for Speed Nitro, Battlefield Bad Company 2, Dead Space Extraction, Army of Two TFD, Spore Hero, Spore Hero Arena, en GI Joe.

Fight Night Round 4 was volledig speelbaar met boksers als Manny Pacquiao en Ricky Hatton. Veranderingen aan de serie waren moeilijk op te merken door de ‘casual gamer’, maar onder de realistische gezichtsanimaties en perfect reagerende besturing schuilt een volledig herontworpen physics engine dat een dieper en gesofisticeerdere boksgame brengt dan het in 2006 kritisch ontvangen Fight Night Round 3.

De nieuwe engine bundelt gewicht, kracht, hoeken, afstand en kracht van boksers in elke uitgedeelde mep. Spelers kunnen hun gelijktijdige genezingsprocessen kiezen tussen de rondes door om de game te versnellen. De game brengt 50 boksers ter beschikking, meer dan ze ooit hebben geïntegreerd in een boksserie.

Pandemic Studios showcased zijn eerst speelbare levels van z’n open wereld Wereldoorlog II actiegame, The Saboteur.Gebaseerd op een waargebeurd verhaal onthuld de game het verhaal van een pientere Ier die de oorlog in wordt getrokken tegen beter weten in. Op die manier brengt Pandemic een unieke artistieke sanbox ervaring die stealth, het gebruik van vermommingen, klimmen, autorijden, close-combat en knallen aanbied.

We volgen EA’s beslissing het Need for Speed franchise op te splitsen in twee, meer doelgerichte, subgenres. Het bedrijf demonstreerde een volledig speelbare versie van Need for Speed Shift voor de Ps3 en bood journalisten zo twee samenhangende versies: Eén met stuur-en remassistentie, en één zonder. De contrasterende versies drukken op de drastische veranderingen die de serie heeft ondergaan sinds het in 2007 uitgebrachte Pro Streer en het in 2006 uitgebrachte Carbon.

De game is ontworpen met volledig uitgeruste cockpit details en een camera die “verbonden” is aan het hoofd van de bestuurder, hierbij physics toevoegend aan de camera bi jelke harde crash of spin-out. De game voelt anders aan en ziet er anders uit dan de voorgaande Need for Speed games in de serie door de doelgerichtere simulatie ervaring.

Met de hoop het downloadbare marktmodel te bestormen deze zomer heeft EA drie levels van Battlefield 1943 voor PS3 en Xbox 360 gedemonstreerd. De game wordt ook uitgebracht op PSP en PC, al zullen we die versies pas in september kunnen verwachten. De consoledownload zal in een pakket van 3 levels worden aangeboden aan 15 dollar in juni en heeft een grootte van ongeveer 450 MB.


 
415 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX