Main » 2009 » Mei » 9 » Eerste details multiplayer Bioshock 2 bekend
18:21:17
Eerste details multiplayer Bioshock 2 bekend
Eind dit jaar kunnen we weer een bijzondere reis onderwater beleven in de stijlvolle wereld van Rapture dankzij Bioshock 2. Deze keer staan we zelf in de schoenen van een Big Daddy, wat natuurlijk weer een uniek avontuur op zal leveren. Dit tweede deel bevat daarnaast ook een multiplayer en inmiddels zijn de eerste details hierover naar buiten gebracht.

2K heeft onthuld dat Digital Extremes speciaal is aangetrokken om de multiplayer te ontwikkelen. De multiplayer speelt zich af voor de val van Rapture en draait om de strijd tussen plasmid testpersonen, die werken voor Sinclair Solutions. Spelers zullen meer over de val van Rapture leren en hierbij bezoek je gebieden als Kashmir Restaurant en Mercury Suites, die zijn aangepast voor de multiplayer.

Ervaringspunten spelen ook een grote rol, al is hierover nog niet veel gemeld. 2K heeft wel laten weten dat het zal draaien om het vrijspelen van wapens, plasmids en tonics en de mogelijkheid om je personage met diverse combinaties uit te rusten.

Christoph Hartmann, president van 2K, liet het volgende weten:
    "The fans asked for a multiplayer experience and we answered. With Digital Extremes delivering a multiplayer experience for BioShock 2 that features all of the things that make BioShock unique, we’re holding ourselves to a high standard so that we can deliver the depth and variety that fans of the BioShock universe demand."

Bioshock 2 speelt zich ongeveer tien jaar na het origineel af. Rapture is inmiddels verder in verval geraakt. De ooit zo typerende art-deco stijl ligt verborgen onder verwildering en puin. De Little Sisters zijn na het origineel weer vrijgekomen, maar één klein meisje had dusdanige heimwee dat ze besloot om weer terug te keren naar Rapture. Van daaruit gaat ze diverse kusten af om nieuwe kleine meisjes te ontvoeren die haar mogen helpen met het verzamelen van Adam.

Als speler ben je deze keer een heuse Big Daddy. En niet zomaar een, want je bent de allereerste. Het prototype Big Daddy dat nog een eigen wil had en sterker en sneller is dan de andere Big Daddy's. Verwacht verder weer het typische Bioshock-gevoel, diverse plasmids, splicers, nieuwe krachten en een nieuwe tegenstander: de Big Sister.

 
384 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX