Main » 2009 » Mei » 6 » AoRX en uitgevers treffen voorbereidingen E3
02:55:37
AoRX en uitgevers treffen voorbereidingen E3
De countdown zegt het al, nog een kleine 4 weken tot de E3. Volgens de organisatie groter dan óóit tevoren. En daar begint het nu dan toch ook echt op te lijken.
 
Steeds meer uitgevers maken bekend welke games ze onder handen zullen gaan nemen tijdens de E3. Zo gaat THQ aan de slag met o.a. Red Faction: Guerilla en UFC 2009 Undisputed. Sega neemt bijvoorbeeld Alpha Protocol en Bayonetta mee naar Los Angeles. EA 'vergrijpt' zich ook dit jaar weer aan een groot aantal games als Army of Two: the 40th Day, Battlefield: Bad Company 2, Brütal Legend en Need for Speed: Shift. Natuurlijk is Sony Computer Entertainment er ook met games zoals Fat Princess, God of War III, Heavy Rain, inFamous, MAG, Ratchet and Clank Future: A Crack in Time en Ucharted 2: Among Thieves. En dit is nog maar het begin!
 
Wat te denken van alle nieuwe aankondigingen, prachtige screenshots en geweldige trailers? Misschien wel een nieuwe GTA? Price-drops? Nieuwe services? En wat zullen dit jaar de 'big surprises' zijn van 'The Big Three'? Enfin, om niet op de feiten vooruit te lopen, kunnen we het best nog maar even de dagen afwachten.
 
Zoals je wel merkt laat AoRX dit evenement niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben wij ook enkele dingetjes die tijdens de E3 iets anders zullen lopen. Zo zullen er natuurlijk ongelooflijk veel nieuwtjes, 'screens' en 'vids' binnenstromen tijdens die dagen, waardoor de voorpagina niet meer overzichtelijk is. Daarom zullen tijdens de E3 alleen de kopjes van de items te zien zijn. Het wordt dus gewoon even een kwestie van klikken als je het hele artikel wilt lezen. Ook proberen we live de persconferenties van Microsoft, Nintendo en Sony op de site te krijgen, zodat jullie direct kunnen zien wat er in Los Angeles gaande is. Lukt dit niet, dan zullen we ongetwijfeld een link posten van een site waar je het wel live mee kan bekijken.

 
371 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX