Main » 2009 » Mei » 4 » Karma systeem in nieuwe GTA?
16:55:04
Karma systeem in nieuwe GTA?
Er is op internet een screenshot verschenen van een onderzoek waarin de vraag wordt gesteld of een zogenaamd Karma systeem verwerkt moet worden in de GTA serie. Het ziet er dus naar uit dat Rockstar benieuwd is naar de mening van de gamers en wellicht met het idee speelt om dit in een nieuw deel van de GTA serie in te passen. Hieronder kun je de volledige vraag bekijken.

Quote:
Do you think Grand Theft Auto would benefit from having a “karma” system or “good” vs. “evil” actions mechanism that allowed you to choose your overall path by doing good or bad actions, where those actions have an accumulative impact on how the game unfolds? When answering, please consider the idea of being “good” or “evil” and NOT the particular execution / how this feature would be implemented.

Het gaat er dus om dat je "good vs evil" acties het verdere verloop van het spel bepalen. Het is natuurlijk altijd afwachten om te zien of dit ook daadwerkelijk geïmplementeerd gaat worden maar we zijn in ieder geval erg benieuwd.

 
385 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  blackhawk1105    (04/Mei/2009 17:49:32)
dat zou wel vet zijn

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX