Main » 2009 » Januari » 20 » Firmware update 2.60 komt morgen
20:22:19
Firmware update 2.60 komt morgen
Sony Computer Entertainment heeft bekend gemaakt dat morgen PlayStation 3 firmware update (v2.60) wordt uitgebracht. De firmware is voornamelijk bedoeld om de media mogelijkheden van de PlayStation 3 uit te breiden.

De hoofdfeature is een nieuwe Photo Gallery applicatie, welke met een aantal tools komt om het bekijken en navigeren door je fotocollectie te vergemakkelijken. Digitale foto's kunnen worden georganiseerd in groepen, afhangend van bepaalde criteria, zoals de camera die gebruikt is, de datum en tijd, kleur in de foto's, alsook het aantal, de leeftijden of gezichtsuitdrukkingen van de mensen die op de foto zijn afgebeeld.

Met firmware 2.60 is het ook mogelijk om slideshows met muziek af te spelen en foto playlists te maken met een gemakkelijk te gebruiken interface. De Photo Gallery applicatie dient apart geïnstalleerd te worden nadat je de PS3 hebt geüpdate met firmware 2.60.

Tot slot bevat firmware 2.60 nog "Gast" toegang tot de PlayStation Store. Dit stelt non-PlayStation Network leden in staat om door de laatste games, demo's en video's te navigeren. Verder is er nog DivX 3.11 support toegevoegd voor het afspelen van video's.
 
Hieronder een video over de nieuwe firmware.

 
452 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX