Main » 2009 » Januari » 20 » Binnenkort nieuwe info over Saboteur
23:14:04
Binnenkort nieuwe info over Saboteur
Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat de game "Saboteur" van ontwikkelaar Pandemic Studios was uitgesteld naar het fiscale jaar van 2009. Vandaag heeft Pandemic Studios gemeld dat het spel, ondanks de stilte rondom het project, nog steeds volop in de maak is en dat we binnenkort zelfs nieuwe informatie erover kunnen verwachten.

Een woordvoerder van het bedrijf zei vandaag namelijk dat er over de loop van de komende maanden meer nieuws en details vrijgegeven zullen worden en dat er wellicht een releasedatum aan zit te komen. Eerder zou de game gezet zijn voor een release tussen april 2009 en maart 2010, maar daar zouden we binnenkort dus mogelijk meer over te weten kunnen komen.
 
Saboteur is een derde persoons actie game waarin je het verhaal volgt van een Ier genaamd Sean. Je volgt niet een doorsnee verhaal van een soldaat in de Tweede Wereldoorlog, want Sean is een doodnormale burger wiens vrienden door Duitse soldaten vermoord zijn. Hij zoekt wraak en zal op typische manieren zijn vijanden vermoorden. Het spel speelt zich af in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Hier zul je de beschikking hebben over veel wapens en voertuigen om je doel te bereiken.

Je moet echter wel rekening houden met het feit dat je niet gezien mag worden en stille moorden moet plegen. Dat je geen getrainde soldaat bent en wat lomp uit de hoek kan komen op het gebied van stealth zal ook terugkomen in het spel. Door je acties heb je ook invloed op de hoop van de mensen in de stad. Dit wordt gevisualiseerd door de kleuren. Vermoord je Duitsers in een donker deel van de stad, zal deze langzaam zijn kleur terugkrijgen.

 
434 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX