Main » 2009 » Januari » 7 » Marvel Comics wil geen copyrightsschending in LBP
21:01:26
Marvel Comics wil geen copyrightsschending in LBP
InLittleBigPlanet kan je je eigen levels en sackboys creëren. Je hebt in principe alle vrijheid die je maar kan wensen, als je maar geen copyrights schend. Nu heeft Marvel Comics ontdekt dat vele gamers die LBP hebben, hun sackboy hebben gemaakt naar een superheld die afkomstig zijn van Marvel Comics. Denk hierbij bijvoorbeeld Wolverine, Spider-Man of The Hulk.

Sony heeft onlangs te horen gekregen van Marvel Comics dat ze hier niet van gediend zijn en dat de copyrights geschonden worden. Het gaat vooral om wat er getoond is op het officiële forum van
LBP, de LittleBigWorkshops. Hier zijn sommige deelnemers van het forum die hun creaties hebben getoond, al geïnformeerd door Sony dat hun materiaal wordt verwijderd van de sites en dat het in strijd is met de copyrights van Marvel Entertainment Inc. Of dit ook voor de user created content voor in de game zelf zal gelden is nog niet bekend, maar zeer waarschijnlijk wordt hier binnenkort ook op gelet.

Hieronder kan je een deel van de e-mail lezen die is gestuurd naar een forumgebruiker die een sackboy had gecreëerd die lijkt op The Thing van The Fantastic Four.
Citaat:
We received a notice from Marvel Entertainment, Inc. ("Marvel") that materials that you posted on LittleBIGWorkshop.com infringe Marvel's copyrights. Under the Digital Millennium Copyright Act and the Little Big Workshop Copyright Policy, we removed and disabled access to these materials.

 
458 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX