Main » 2009 » Januari » 6 » Sony: 'Winst hoogste prioriteit'
21:06:34
Sony: 'Winst hoogste prioriteit'
David Reeves, President SCEE, heeft laten weten dat winst maken de hoogste prioriteit heeft voor Sony in 2009. Volgens Reeves is het belangrijk dat ze eerst zo snel mogelijk veel geld verdienen, zodat de druk eraf is, om zich vervolgens weer volledig te richten op het lanceren van games en services.

Zodra dit doel bereikt is zal Sony in staat zijn de ontwikkelingen rondom de PlayStation 3 in een hoger tempo door te voeren en zal er een interessante tijd komen voor de console, aldus Reeves.

Quote:
"The most important thing for us as a company in the very short term is for us to start making money. This is a pledge that was made last March and is something that we are still very much on target to achieve. Once we have achieved this, I think it will be a very exciting time for PlayStation.


Volgens Reeves belooft 2009 een mooi jaar te worden voor de PlayStation 3, met een sterke line-up en een nieuwe PlayStation Network service die later dit jaar gelanceerd zal worden. Het gaat hier om 'Vidzone' de muziek en video download service die Sony al eerder voor een release in het eerste kwartaal van 2009 had aangekondigd, echter vindt de lancering nu later in 2009 plaats.

 
415 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX