Main » 2009 » Januari » 6 » Microsoft ontkent gebruik Home
21:04:08
Microsoft ontkent gebruik Home
Vandaag heeft Microsoft in een persconferentie een recentelijk gerucht ontkent waaruit zou zijn gebleken dat medewerkers van het bedrijf gebruik zouden maken van Sony's "Home", een virtuele wereld binnen het PlayStation Network waarmee een aantal gamesbedrijven online vergaderingen houden. Volgens het gerucht zou Microsoft één van de grote bedrijven zijn die gebruik maakt van de functie om te vergaderen.

Een woordvoerder zei, namens Microsoft, het volgende:
Quote:
"Microsoft will not be using Home as a tool for virtual meetings. With fantastic Microsoft-developed products and applications like Live Meeting and even Xbox Live Party, we have everything we need to host a virtual meeting in-house."

PlayStation Home is een online service die ruimte biedt voor ontwikkelaars om extra functionaliteiten in hun games te integreren. Er is ook een plek voor gamers om elkaar te ontmoeten, samen een potje pool te spelen of af te spreken in elkaars "huis" alvorens gezamenlijk een game te starten. Naast de gemeenschappelijke gedeeltes, kan iedere gebruiker ook een eigen appartement of huis ontwerpen en dit vervolgens met een boel verschillende items aankleden.

 
435 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX