Main » 2010 » Oktober » 26 » 15 prestiges en 50 ranks voor Call of Duty: Black Ops
15:52:17
15 prestiges en 50 ranks voor Call of Duty: Black Ops
Je leest het goed. Nadat we tien maal mochten prestigen in de voorgaande Call of Duty's gaan we nu een stapje verder. Jawel, 15 prestiges, maar echter per prestige tot level 50.
 
Treyarch probeert met Call of Duty: Black Ops een originele en vooral vette single player af te leveren die menig gamer kan waarderen. Echter denk je bij Call of Duty direct aan multiplayer en dat is dan ook vooral hetgeen waardoor de game flink gaat verkopen.

Van deze multiplayer komen vlak voor de release steeds meer details naar buiten en nu is ook bekend hoeveel verschillende prestigelevels Black Ops zal tellen, namelijk 15. Vahn Vonderhaar, multiplayer director van de game, maakte dit onlangs via Twitter bekend. Dit zijn - zoals iedereen die kan tellen al weet - 5 extra prestiges in vergelijking met voorgaande delen, maar toch zal het niet zo veel langer duren om het maximum uit de game te halen. Je zal namelijk online maar kunnen stijgen tot level 50 en dat is in vergelijking met voorgangers dan weer een stuk minder. Online gamers weten wat hen te doen staat!

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 382 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX